Köökissä 21.10.2016

Tuunaa trendikäs Vihis omilla lempitäytteilläsi

Tässä on tuote, jota saamme osaltaan kiittää vegaanimättö-trendistä. 

Kouvolalaisen HoviRuo­an Kasvispiirakka, tuttujen kesken vihis, aiheutti kauppoihin ilmesty­essään sellaisen villityksen, että piirakat loppuivat hyllystä.

Vihis on kuin lihis, mutta lihan sijasta rasvaisen taikinakuoren si­sältä löytyy vihanneksia. Intoilijat ovat ladanneet Instagramiin kuvia eri tavalla täyttämistään vihiksistä. Miten HoviRuoan toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen omansa mieluiten nauttii?

”Ihan sellaisenaan ja joskus jopa kylmänä. Vihiksessä ei ole ollenkaan kovaa rasvaa, joten se maistuu mehukkaana kylmänäkin.”

Mikä pa­rasta, herkkua voi syödä hyvällä omatunnolla – paitsi kalorien suh­teen. Vihis kuten muut HoviRuoan vegetuotteet valmistetaan uusiu­tuvalla kotimaisella biokaasulla.

Viisi vinkkiä vihiksen väliin:

  • IDUT

  • HALLOUMI

  • RUCOLA

  • TOFU

  • NYHTÖKAURA