Kesäiset maut hurmaavat piknikillä tai juhlapöydässä

Kepeän kesäiset maut ja yllättävät yhdistelmät hurmaavat kesäkattauksessa. Suolaiset ja makeat herkut sopivat niin piknikoriin pakattavaksi kuin kesäjuhlien tarjoiluiksi. Herkkujen kylkeen sopii lämpimänä kesäpäivänä pehmeä kinuskinen jääkahvi. 

Mansikka-kermajuustosalaatti nokkospestolla

Täyteläisen makuinen Ålandsmejerietin kermajuusto, mehukas meloni ja hapokkaan makeat mansikat ovat lyömätön trio. Kepeän ihana juustosalaatti saa ylleen ryöpätyistä nokkosista, pähkinöistä, parmesaanista ja sitruunasta soseutetun suolaisen kirpeän peston.

Katso resepti >

Skagen cocktail-piirakat

Perinteinen toast skagenin raputäyte lastataan rapeaksi paistettujen Myllyn Paras cocktail-piirakoiden päälle. Jos otat tämän ihanan pikkusuolaisen evääksi, pakkaa tahna erikseen purkkiin ja täytä kypsät cocktail-piirakat vasta piknikillä, niin piirakat eivät mehustu liikaa ja menetä rapeuttaan.

Katso resepti >

 

Sitruuna-lakritsivanukas

Makean kirpeä, Kouvolan Lakritsilla ja vadelmilla päivitetty sitruunavanukas on kätevä brunssilla tai piknikillä tarjottavaksi, sillä sen voi tehdä jo edellisenä päivänä ja tarjota kätevästi suoraan purkista. Kuohukermaa ei pidä korvata laihemmilla versiolla, sillä vain se hyydyttää rakenteen oikeanlaiseksi.

Katso resepti >

Frappe eli jääkahvi

Tummapaahtoisesta Pauligin suodatinkahvista, kinuskikastikkeesta ja maidosta syntyy paras jääkahvi. Tämän jääkahvin pehmeän maun salaisuus on kahvin kylmäuuttamisessa. 

Katso resepti >

Frappe

Nautiskele hyvillä mielin 

Näiden reseptien valmistuksessa on käytetty tuotteita, jotka valmistetaan ympäristölle ystävällisesti kotimaisella uusiutuvalla energialla, biokaasulla. Tunnistat nämä tuotteet biokaasumerkistä.