Kaasulieden asennus ja huolto

Gasum on kaasujärjestelmien ammattilainen. Yli sadan hengen tekninen organisaatiomme palvelee kotitalouksia, taloyhtiöitä, kiinteistöjä sekä teollisuutta kaikissa maakaasun ja biokaasun käyttöratkaisuihin ja laitteisiin liittyvissä asioissa.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme kustannustehokas ja luotettava valinta, kun tarvitaan kaasuammattilaista.

Teemme asennuksen yhteydessä myös tarvittaessa kaasulieden paikan vaihtamiseen liittyvät pienet kaasuputkityöt. Asentajamme opastavat tarvittaessa kaasulieden käytössä. Kaikille Gasumin myymille kaasuliesille ja -uuneille myönnetään kahden vuoden takuu.

Ongelmia kaasulieden käytössä?

Katso Usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@gasum.fi ja puhelimitse 0800 122 722 arkisin klo 8-17.

Asennushinnasto

Kaasulieden asennus pk-seudulla
Lieden kytkentä kaasuputkeen, säätö ja toiminnan tarkastus, matkakulut, mahdollinen suutinmuutostyö.  
Kaasuletku ei sisälly hintaan.

Apumies: 60 cm ja leveämpien kaasulaitteiden siirtoon ja asennukseen

 

149,00 €
69,00 €/h

Ostaessasi uuden Gorenje-lieden Gasumilta asennushintaan sisältyy myös uuden lieden toimitusmaksu sekä vanhan lieden poisvienti.

Vanhan lieden poisvienti kierrätykseen
asennuksen yhteydessä. 
 

  78,00 €


Kaasulieden tai -uunin huolto
Kaasuputkityöt
  80,60 €/h
80,60 €/h 

Matka-aikaveloitus
Veloitus alkavalta puolelta tunnilta.

Matkakuluveloitus huoltoautolla
kehä III sisällä
kehä III ulkopuolella

Veloitamme matka-ajan + matkakulun. 

 

80,60 €/h
40,30 € 


14,00 €
1,36 €/km


Kaasuletku

  35,00 €

Pikaliitinletku

  99,00 €


Työn minimiveloitus 1 h, jonka jälkeen veloitus alkavalta puolelta tunnilta. Hinnat sis. alv 24 %. Hinnat eivät sisällä työhön tarvittavia osia.

Tilatun työn peruuttaminen tai siirtäminen onnistuu veloituksetta viimeistään 1 arkipäivä ennen sovittua työn aloitusta. Ilmoitathan ajoissa muutoksista asiakaspalveluumme. Myöhemmin tulleista muutoksista tai pääsyn estyessä kohteeseen laskutamme peruuntuneen työn veloituksena 89,00 €.

 

Tilaa asennus tai huolto
Syötä sukunimi
Syötä etunimi