Cheddarnakkihodarit

Arvosana
(0 arvostelua)
Raaka-aineet
(4 annosta)

8 hot dog -sämpylää
8 Wigrenin Cheddarnakkia
1 suolakurkku
50 g cheddarjuustoa
1 dl paahdettua sipulia

Chili-tomaattikastike
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
400 g paseerattua tomaattia
200 g kidneypapuja tölkistä
3 rkl chipotle-kastiketta
1 lihaliemikuutio
2 tl worcestershire-kastiketta
1 tl sokeria
1/2 tl jauhettua juustokuminaa
ripaus suolaa
Gourmet-hodari maistuu tuplasti juustolta. Saat vaihtelua korvaamalla cheddarnakin Wigrenin possuttomalla ja mausteisella naudanlihanakilla. Jos teet tuplamäärän kastiketta, voit syödä sitä seuraavana päivänä riisin tai kvinoan kanssa.

VALMISTUS

Valmista ensin chili-tomaattikastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sipulisilput. Kuullota pari minuuttia, kunnes sipuli on pehmennyt ja hieman ruskistunut. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja huuhdotut kidneypavut. Mausta chipotle-kastikkeella, lihaliemikuutiolla, worcestershire-kastikkeella, sokerilla, juustokuminalla ja suolalla. Anna porista hiljalleen 10 minuuttia.

Kiehauta pari litraa vettä kattilassa. Nosta kattila liedeltä. Lisää nakit ja anna kuumentua 3–4 minuuttia.

Viipaloi suolakurkku. Raasta cheddarjuusto.

Halkaise sämpylät niin, että ne jäävät toiselta sivulta kiinni. Lusikoi sämpylän sisään reilusti chili-tomaattikastiketta. Nosta sämpylän sisään cheddarnakki,suolakurkkuviipaleita, cheddarjuustoraastetta ja paahdettua sipulia.

Tiesitkö, että Wigrenin tuotteet valmistetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla. Lue lisää www.biokaasumerkki.fi

Tutustu myös näihin