Frappe eli jääkahvi

Arvosana
(4 arvostelua)

Tämän jääkahvin pehmeän maun salaisuus on kahvin kylmäuuttamisessa. Uuta kahvi tummapaahtoisesta kahvista, joka on rakenteeltaan karkeampaa. Halutessasi korvaa täysmaito osittain kookosmaidolla tai mantelimaidolla.

Raaka-aineet
4 annosta

4 dl vettä
1/2 dl Paulig Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvia
1 l täysmaitoa
1/2 dl kinuskikastiketta
jääpaloja


Mittaa vesi ja kahvinporot kannuun. Anna uuttua jääkaapissa 8-12 tuntia.

Kaada kahvi suodatinparipussin läpi pulloon.
Kaada joukkoon täysmaito ja kinuskikastike.
Ravista sekaisin.

Kaada juomalaseihin, jossa on jääpaloja.



Tiesitkö, että Pauligin kahvit paahdetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla. Lue lisää www.biokaasumerkki.fi

Tutustu myös näihin