Mantelinen mustikkatuorepuuro

Arvosana
(0 arvostelua)

Raaka-aineet
2 annosta

3 dl mustikoita
1 banaani tai omena
2 dl Myllyn Paras Pikakaura-
Ruishiutaleita tai Tattarihiutaleita
1/2 dl mantelilastuja
2 1/2 dl mantelimaitoa
1/2 tl jauhettua inkivääriä
(hunajaa)

Koristeeksi
mantelilastuja ja marjoja

VALMISTUS

Mittaa mustikat ja banaani kulhoon. Survo haarukalla hienoksi tai soseuta sauvasekoittimella. Jos käytät omenaa, raasta se hienoksi raasteeksi survottujen mustikoiden joukkoon.

Lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa hunajalla. Jos haluat sileän puuron, soseuta vielä kaikki ainekset tehosekoittimen kulhossa tai sauvasekoittimella. Anna turvota noin 15 minuuttia tai yön yli jääkaapissa.

Jaa puuro kahteen annoskulhoon tai valmista tuorepuuro suoraan kulhoihin. Ripottele pinnalle mantelilastuja ja marjoja.

VINKKI! Lisää ainesten joukkoon 2–3 dl marjamehua, niin saat puurosta juotavan smoothien.

Myllyn Paras -ohje, Arja Elina Laine

Tutustu myös näihin