Minttumango

Arvosana
(2 arvostelua)

Nopea, muutaman raaka-aineen minttumango sopii lisukesalaatiksi broileri- tai kalaruokien kanssa sekä jälkiruoaksi vaniljajäätelön kera.

Raaka-aineet

(2 annosta)

1 kypsä mango
½ dl hienonnettua tuoretta villiminttua
2 tl limetin mehua
1 tl oliiviöljyä

VALMISTUS

1. Pese mango, leikkaa veitsellä mangoon pitkittäin viiltoja hedelmän kiveen saakka. Leikkaa myös ristiin viiltoja parin sentin välein hedelmäkiveen saakka. Leikkaa kuori pois ja irrottele mangokuutiot hedelmäkiven ympäriltä.

2. Hienonna minttu.

3. Sekoita mangokuutiot ja minttu kulhossa. Sekoita joukkoon tilkka limetinmehua ja oliiviöljyä. Tarjoile lisukesalaattina esim. broileri- tai kalaruoan kanssa tai jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa.

Tutustu myös näihin