Mustaleimajuustokierteet

Arvosana
(0 arvostelua)

Raaka-aineet
noin 30 kpl

1 pkt (500 g) Myllyn Paras
Voitaikinaa tai Lehtitaikinaa
100 g raastettua mustaleimaemmentalraastetta
3 rkl tuoretta hienonnettua
rosmariinia
1/2 tl suolaa

Voiteluun
1 kananmuna

Pinnalle
3 rkl unikon- tai seesaminsiemeniä

VALMISTUS

Ota taikinalevyt pois pakkauksesta ja anna niiden sulaa huoneenlämmössäpuolisen tuntia.

Voitele taikinalevyt kananmunalla. Jos valmistat kierteet torttutaikinasta,voit ensin kaulia levyjä hieman pidemmiksi.

Ripottele taikinalevyille juustoraastetta, rosmariinia ja suolaa. Nosta kaksi täytettyä taikinalevyä vastakkain. Leikkaa levyistä 1/2–1 cm:n levyisiä suikaleita. Kierrä suikaleet kierteelle ja yhdistä taikinakierteet päistään niin, että niistä tulee renkaita. Voitele juustokierteet kananmunalla. Ripottele pinnalle unikon- tai seesaminsiemeniä.

Paista 225-asteisen (kaasu-uunin asteikko 5-6) uunin keskitasolla 6–10 minuuttia tai kunnes juustokierteet ovat kauniin kullanruskeita.

Myllyn Paras -ohje, Arja Elina Laine

Tiesitkö, että Myllyn Paras pakastetuotteet valmistetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla. Lue lisää www.biokaasumerkki.fi

Tutustu myös näihin