Omena & inkivääri –kaurapannarit

Omena & inkivääri –kaurapannarit

Arvosana
(0 arvostelua)

Raaka-aineet

(8 lettua)

2 dl piimää
2 kananmunaa
1 dl Fazer Alku Omena & inkivääri –puurohiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
3 rkl fariinisokeria
½ tl suolaa
½ tl ruokasoodaa
2 rkl öljyä

Paistamiseen
voita

Lisäksi
2 dl mustikoita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
hunajaa

VALMISTUS

1. Sekoita piimä ja kananmunat kulhossa. Sekoita keskenään vehnäjauhot, hiutaleet, fariinisokeri, sooda ja suola. Lisää jauho-hiutaleseos kulhoon. Sekoita öljy joukkoon.

2. Kuumenna nokare voita lettupannun koloissa. Kaada koloihin noin 1/2 dl taikinaa. Paista keskilämmöllä pari minuuttia, kunnes letun pinta on hyytynyt, käännä ja paista vielä toiselta puolelta noin minuutin.

3. Nauti kaurapannarit lämpimänä mustikoiden, tuorejuuston ja hunajan kanssa. Syö kaurapannarit heti, jolloin kuori on vielä paistamisesta rapea ja sisus mehevän kostea.

Tiesitkö, että Fazer Alku-puurohiutaleet valmistetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla? Lue lisää.

Tutustu myös näihin