Paistettu lammaswursti ja curry-coleslaw

Arvosana
(0 arvostelua)

Mausteisen makkaran rinnalle sopii täydellisesti currylla maustettu coleslawsalaatti. Valmista salaatti kiinteältä tuntuvasta kaalista ja suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Paksut suikaleet jäävät koviksi, eikä kastike imeydy niihin kunnolla.

Raaka-aineet
4 annosta

1 pkt (260 g) Wigrenin Lammaswurstia
1 keskikokoinen (noin 800 g)
valkokaali
2 porkkanaa
1 hapahko omena

Kastike
1 1/2 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
2 tl omenaviinietikkaa
1 rkl dijonsinappia
1 tl sokeria
1 tl curryjauhetta
1/4 tl suolaa
VALMISTUS

Kuori kaalista tarvittaessa pari ulointa kerrosta. Halkaise kaali, leikkaa kanta pois ja suikaloi mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi. Pese omena, poista siemenkota ja raasta karkeaksi raasteeksi.

Sekoita majoneesin joukkoon ranskankerma, omenaviinietikka, sinappi, sokeri, curryjauhe ja suola.

Nosta kaalisuikaleet ja porkkana- ja omenaraaste isoon kulhoon. Kaada kastike päälle ja sekoita hyvin.

Peitä kulho tuorekelmulla tai kannella ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi.

Nosta lammaswursti uunivuokaan tai valurautapannuun. Kypsennä 200-asteisessa (kaasu-uunin asteikko 4) uunissa 25 minuuttia.


Tiesitkö, että Wigrenin tuotteet valmistetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla. Lue lisää www.biokaasumerkki.fi

Tutustu myös näihin