Pikagranola

Pikagranola

Arvosana
(3 arvostelua)

Saat Sadonkorjuupuuron aineksista nopeasti valmistuvan granolan, sillä puurohiutaleiden joukossa on valmiiksi auringonkukan, kurpitsan ja pellavan siemeniä.

Raaka-aineet

0,5 l Fazer Alku Sadonkorjuu -puurohiutaleita
1 dl manteleita rouhittuna
2 rkl hunajaa
2 rkl ruokosokeria
kanelia

Paistamiseen
öljyä

Lopuksi
2 dl kuivattuja, viipaloituja taateleita ja aprikooseja

VALMISTUS

1. Rouhi noin desi manteleita.

2. Kuumenna pannulla ruokalusikallinen öljyä. Lisää mantelirouhe ja noin puoli litraa puuroaineksia ja paista, kunnes mantelit paahtuvat hiukan.

3. Lisää pari ruokalusikallista hunajaa ja ruokosokeria ja maun mukaan kanelia. Paista vielä hetki keskilämmöllä, jotta sokeri sulaa hiutaleiden joukkoon.

4. Lisää lopuksi granolaan pari desiä kuivattuja, viipaloituja taateleita ja aprikooseja. Säilytä granola kannellisessa purkissa. Nauti maustamattoman jogurtin, tuoreiden hedelmien tai marjojen kanssa.

Tiesitkö, että Fazer Alku-puurohiutaleet valmistetaan ympäristölle ystävällisesti suomalaisella biokaasulla? Lue lisää.

Tutustu myös näihin