Rocky road korvapuustista

Arvosana
(6 arvostelua)
Korvapuustit maistuvat parhailta samana päivänä kuin ne on leivottu. Rocky road -leivonnaiset ovat loistava tapa hyödyntää eiliset puustit. Kardemumma antaa tutulle suklaaherkulle uudenlaista potkua.
Raaka-aineet
noin 20 palaa

200 g tummaa suklaata,
kaakaopitoisuus noin 47 %
200 g valkosuklaata
25 g voita
200 g (noin 1 kpl) korvapuustia
1/2 dl paahdettuja ja suolattuja
pistaasipähkinöitä
1 dl kuivattuja karpaloita

VALMISTUS

Paloittele suklaat. Kuutioi voi. Mittaa kattilaan voi, tumma suklaa ja puolet valkosuklaasta. Lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Nosta kattila liedeltä.

Leikkaa korvapuusti pieniksi kuutioiksi. Rouhi pistaasipähkinät.

Sekoita suklaasulan joukkoon korvapuustikuutiot, valkosuklaapalat,
pistaasipähkinät ja karpalot.

Vuoraa noin 20 x 30 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Levitä rocky
road -seos vuokaan. Painele pinta tasaiseksi. Nosta jääkaappiin puoleksi
tunniksi. Leikkaa levy pieniksi annospaloiksi.

Tutustu myös näihin